Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στα βραβεία Grammy έγινε viral. Σε εκείνη την εμφάνιση στα μουσικά βραβεία, η Jennifer φαινόταν ευδιάθετη σε αντίθεση με τον σύζυγό της που έμοιαζε να μην απολαμβάνει και τόσο την παρουσία στα μουσικά βραβεία. Ήταν σοβαρός και σε κάποιες στιγμές έμοιαζε αμήχανος.

Το Twitter είχε πάρει φωτιά με τα πλάνα που τον έδειχναν βαριεστημένο και τα χιουμοριστικά σχόλια δεν είχαν λείψει. Σε ένα πλάνο ο Άφλεκ φάνηκε να σκύβει να ψιθυρίζει κάτι στο αφτί της συζύγου του. Εκείνη φανερά εκνευρισμένη του είπε: «Σταμάτα! Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο “ζωντανός”». Ο Άφλεκ τότε της απάντησε: «Ίσως να το κάνω».

Απουσίαζαν από τη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck

Αυτά συνέβησαν στις αρχές Φεβρουαρίου στα βραβεία Grammy και ίσως πολλοί περίμεναν τη νέα εμφάνιση του ζευγαριού στα βραβεία Oscar κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Η Λατίνα σταρ και ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έδωσαν το παρών, ίσως γιατί κανείς από τους δύο δεν ήταν υποψήφιος για κάποιο χρυσό αγαλματίδιο. Μπορεί να απουσίαζαν από την τελετή αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται ότι την παρακολούθησε από το σπίτι της, καθώς μοιράστηκε σε story της στο Instagram βίντεο με τις αγαπημένες της οσκαρικές εμφανίσεις των τελευταίων ετών.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ