Η Λατίνα star Jennifer Lopez και ο διάσημος ηθοποιός Ben Affleck λέγεται ότι αποτελούν ξανά ζευγάρι, καθώς οι κοινές τους εμφανίσεις πληθαίνουν, ενώ στην τελευταία τους έξοδο η performer ήταν στην αγκαλιά του και οι paparazzi τους απαθανάτισαν!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002 στην ταινία “Gigli” κι έπειτα αρραβωνιάστηκαν. Ωστόσο το 2004 χώρισαν, παραμένοντας φίλοι και η JLo μιλώντας το 2010 στο «The Graham Norton Show» είχε αναφερθεί στους που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όσα είχε γνωστοποιήσει η Jennifer Lopez

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ανέφερε ότι η πίεση που τους ασκούσαν τα media έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους: «Ήταν too much. Eιλικρινά. Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό νωρίτερα. Αγαπώ πολύ τον Ben. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσαμε να είμαστε τόσο πιεσμένοι με την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης για δύο χρόνια που ήμασταν αρραβωνιασμένοι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Ακόμη, είχε δηλώσει: «Ήμασταν στα εξώφυλλα περιοδικών κάθε εβδομάδα και ήταν πολύ περίεργο για εμάς. Τα media ασχολούνται με ένα θέμα κι έπειτα καταπιάνονται από αυτό και τρελαίνονται. Εμείς ήμασταν ένα τέτοιο θέμα Η σχέση μας υπέφερε λόγω αυτού κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χωρίσαμε. Δεν κατηγορώ τα media αλλά έπαιξαν ρόλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ