Αν ισχύει πως τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας, για την Jennifer Lopez αυτό έχει πολύ συγκεκριμένο focus, τα δαχτυλίδια αρραβώνων! Έχοντας ακόμη νωπό τον χωρισμό της, μόλις την περασμένη εβδομάδα, με τον Alex Rodruigez, έπειτα από 4 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια αρραβώνα και με τα ξένα ΜΜΕ, όπως το αμερικάνικο ELLE, να αναρωτιούνται αν έχει επιστρέψει στον ARod το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων, κάνουμε ένα countdown σε συζύγους, αρραβωνιαστικούς και δαχτυλίδια που έχουν περάσει από τη ζωή της JLo.

Jennifer Lopez

Το top5 της Jennifer Lopez

Ο πρώτος σύζυγος της JLo δεν ήταν A-list star. Ο Ojani Noa ήταν διευθυντής εστιατορίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, αλλά το 1998 ο γάμος διαλύθηκε.Μιλώντας στο δικό της κανάλι στο YouTube, η J.Lo είπε κάποτε: “Δεν έχω παντρευτεί ποτέ σε μια εκκλησία. Έχω παντρευτεί τρεις φορές και μια φορά κράτησε 9 μήνες και άλλη μία φορά 11 μήνες, οπότε δεν το μετράω πραγματικά”. Ωστόσο το πρώτο της δαχτυλίδι κόστιζε ήδη 6ψήφιο νούμερο, άνω των 100.000 δολαρίων και είχε διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού – αν και θα ακολουθούσαν τέσσερα ακόμη, πιο εκθαμβωτικά και ακριβά!

Στο θρυλικό βίντεο κλιπ για την επιτυχία της Love Don’t Cost A Thing γεννήθηκε ο έρωτάς της με τον χορογράφο και χορευτή Cris Judd. Παντρεύτηκαν το 2001 αλλά χώρισαν το 2002 – η πρόταση γάμου συνοδευόταν φυσικά από δαχτυλίδι με διαμάντι σε emerald cut και 6ψήφιο και πάλι κόστος.

Το ειδύλλιο μεταξύ της Jennifer Lopez και του Ben Affleck – ή αλλιώς Bennifer όπως αποκαλούσαν το ζευγάρι τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης –  οδήγησε στον αρραβώνα τους το 2002 που επισφραγίστηκε με δαχτυλίδι με ροζ διαμάντι από 6,10 καρατίων που προερχόταν από το διάσημο κοσμηματοπωλείο Harry Winston. τα χρωματιστά διαμάντια δεν ήταν καθόλου της μόδας τότε αλλά το αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων διαμάντι της JLo πυροδότησε την τάση για χρωματιστά διαμάντια. Το ζευγάρι χώρισε το 2003 λίγο πριν το γάμο τους και θρυλείται πως ο Affleck ράγισε την καρδιά της Jennifer.

Στη συνέχεια ήρθε στη ζωή της ο Marc Anthony, με τον οποίο ήταν φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι το 2004 και παντρευτούν την ίδια χρονιά – για πολλούς ως rebound από τον χωρισμό της με τον Affleck. Η ένωσή τους, σε έναν γάμο-έκπληξη στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς, επισφραγίστηκε με ένα δαχτυλίδι με Harry Wiston μπλε διαμάντι 8,5 καρατίων, το οποίο πολλά καταστήματα, αξίας άνω των 4 εκατομμύριων δολαρίων. Το ζευγάρι χώρισε το 2014, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά και συνεχίζει να έχει πολύ στενή σχέση.

Και φτάνουμε στο δαχτυλίδι Νο5, αυτό που δέχθηκε από τον Alex Rodriguez το 2019, όταν έκαναν τον ρομαντικό αρραβώνα τους στις Μπαχάμες με ένα εκθαμβωτικό emerald cut διαμάντι 15 καρατίων! Η εκτίμηση για την αξία του φτάνει τα 5 εκατομμύρια δολάρια – εξ ου και τα ερωτήματα αν θα το επιστρέψει μετά τον χωρισμό τους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ