Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Jason Derulo με την Jena Frumes τέσσερις μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, που ήρθε στον κόσμο στις 8 Μαΐου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, και όχι μια τυχαία ημέρα αλλά την ημέρα των γενεθλίων του.

Η πρώην σύντροφός του, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου, έκανε τρυφερές αφιερώσεις για εκείνον. Συγκεκριμένα, μόλις μία ημέρα πριν η 28χρονη του έκανε μια αφιέρωση, αποκαλύπτοντας πως θα περνούσαν μαζί τα γενέθλιά τους στο Aspen.

Η εν λόγω ανάρτηση δεν υπάρχει πια στον λογαριασμό της, καθώς την έσβησε. Ωστόσο, η ίδια έχει κρατήσει αρκετές φωτογραφίες με τον γιο της και τον Jason.

H ανακοίνωση του Jason Derulo στο twitter

Η Jena και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Είναι μια εκπληκτική μητέρα, αλλά νιώθουμε πως το να είμαστε χωριστά αυτή τη στιγμή θα μας επιτρέψει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και οι καλύτεροι γονείς για τον γιο μας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές“, έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το tweet του τραγουδιστή εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ