Ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους σε έναν ακόμα κύκλο, αλλά κι αυτή τη φορά, μέσα από το καινούργιο τηλεοπτικό του σπίτι, τον ALPHA, το Just the two of us θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές με πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις στον τελικό/

Ο βραβευμένος παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας θα είναι ο επίσημος καλεσμένος του μεγάλου τελικού του Just the 2 of Us, ενώ όμως, ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί στη σκηνή και τον Χρήστο Μάστορα με τους «ΜΕΛΙSSES», που θα παρουσιάσουν τις επιτυχίες τους αλλά και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών κομματιών.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Νίκος Αλιάγας και ο Χρήστος Μάστορας θα συναντηθούν επί σκηνής και σε ένα ντουέτο… που θα ανοίξει πολλούς δρόμους και σίγουρα θα απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Και βέβαια θα δούμε ποιο από τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό, δηλαδή οι Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN θα σηκώσει το τρόπαιο.

Φυσικά, ο τελικός θα έχει και άρωμα… Κύπρου, αφού ο Μαρίνος Κόνσολος βρίσκεται ως φαβορί στη μεγάλη βραδιά. Όσο για το πως μπορείς να ψηφίσεις, το βήμα είναι απλό αν επισκεφτείς την ώρα του προγράμματος και να στηρίξεις το αγαπημένο σου ζευγάρι στον ακόλουθο σύνδεσμο. Και που ξέρεις, μπορεί η νίκη να είναι… κυπριακή.

ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΕΔΩ

Σάββατο 1 Ιανουαρίου, στις 21:00, ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί στον ALPHA τους τηλεθεατές για τον Μεγάλο Τελικό του Just the 2 of Us που υπόσχεται να είναι ένα ξέφρενο πρωτοχρονιάτικο πάρτι… με πολλή λάμψη!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ