Ακόμα ένα live του J2US αποτελεί παρελθόν μιας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Και αυτή τη φορά ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης είχε στο πλευρό του την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή και την Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή.

Τα δεκαπέντε διαγωνιζόμενα ζευγάρια έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό του λαμπερού μουσικού σόου. Στην πρώτη θέση της βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ήρθαν η Didi και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενώ στην τελευταία ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως έμελλε και πάλι να κρίνει την εξέλιξη του J2US και ποιο ζευγάρι θα έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτό το live. Έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε μαζί με τα ζευγάρια για να προχωρήσει στις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τη βαθμολογία κριτών και τηλεοπτικού κοινού, στο J2US δεν θα τραγουδήσουν και πάλι ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη, αιφνιδιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες στα social media και twitter, οι οποίοι τους “δόξασαν” για την εκρηκτική εμφάνιση.

Δείτε την εμφάνισή τους και την “αδικία” που σχολιάστηκε έντονα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ