Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε το HELLO! GR και την Σόνια Μαγγίνα για την απόφαση που πήρε ν’ αφήσει την Αμερική και να επιστρέψει στην Ελλάδα για το GNTM.

Το μοντέλο που εντάχθηκε στο reality μόδας μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην προκάτοχό της.

Είσαι η junior της ομάδας. Σε προσέχουν;

Είμαι όντως η μικρή της παρέας και με προσέ­χουν πολύ. Όλη η ομάδα είναι φανταστική, εί­μαστε μια παρέα και περνάμε καλά off και on set. Εξάλλου γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ανθρώπους που ανέκαθεν αγα­πούσα και ένιωθα κοντά μου. Έπαιξαν ρόλο στο να αποδεχθώ την πρόταση.

Έπαιξε και το «GNTM» ρόλο στην επιστρο­φή σου στην Ελλάδα;

Είναι ξεκάθαρα ο λόγος που επέστρεψα, αν και είναι ακόμη νωρίς να πω αν η επιστροφή μου είναι οριστική. Η Αμερική παραμένει η βάση μου, η δουλειά και η ζωή μου βρίσκο­νται εκεί. Προς το παρόν, πήρα τα κατοικίδιά μου και κάποια βασικά πράγματα και ήρθα. Έχω αφήσει πίσω πολλά, κυρίως τα αγαπη­μένα μου φυτά.

Σύντροφο;

Σύντροφο δεν πήρα μαζί μου και το αν με πε­ριμένει κάποιος είναι ανοιχτό προς συζήτηση. Ο χρόνος και η απόσταση θα δείξουν.


Πώς σου έχει φανεί μέχρι τώρα η καρέκλα του κριτή;

Είναι πολλά τα συναισθήματα. Δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, αλλά αγαπώ τη μόδα, τα ρούχα, το styling. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον. Βλέπω κομμάτια του εαυτού μου στα παιδιά, αναγνωρίζω τις ανη­συχίες που έχουν στο ξεκίνημά τους, μου αρέ­σει που βλέπω την εξέλιξή τους.

Τι κομμάτια του εαυτού σου είδες;

Το άγχος του casting, για παράδειγμα. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά, δεν είναι τόσο έντο­νο το άγχος αφού η εμπειρία βοηθά να νιώθεις άνετα με το σώμα σου, το book σου, τα πάντα.

Πώς έμαθες να χειρίζεσαι την απόρριψη;

Μαθαίνεις –όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα– ότι η απόρριψη δεν είναι προσωπική, είναι κα­θαρά θέμα δουλειάς. Αυτό σε βοηθά ψυχολο­γικά, αλλά και στο πώς σε βλέπουν οι πελάτες. Όταν παίρνεις προσωπικά τα πράγματα, βγαί­νει στο casting. Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαί­νεις, θα φανεί στο πρόσωπο και στη γλώσσα του σώματός σου.

Πρέπει να φύγεις από την ανασφάλεια του αρέσω ή δεν αρέσω. Σε άγχωσε το ότι κάθισες στην καρέκλα που καθόταν η Βίκυ Καγιά;

Πριν έρθω, με άγχωνε λίγο, ένιωθα πως έχω μια ευθύνη. Δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης κα­θώς είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, σε διαφορετικά στάδια της καριέρας μας. Η Βί­κυ έχει ήδη κάνει καριέρα στην τηλεόραση, για την οποία τη θαυμάζω, ενώ εγώ είμαι μό­λις στο ξεκίνημά μου τηλεοπτικά και είμαι η Ισμήνη, έχω το δικό μου τρόπο έκφρασης και δουλειάς. Τη Βίκυ τη γνωρίζω αρκετά χρόνια, πάντα είχαμε ωραία επαφή και τώ­ρα που είμαστε σε διπλανά στούντιο τα λέμε εξίσου ωραία.

Πολλοί παλεύουν να κάνουν διεθνή καριέρα, εσύ όντως κάνεις. Τι θυσίασες, τι χρειάζεται για να επιτύχεις κάτι τέτοιο;

Βασικό είναι να έχεις υπομονή. Πολλά παιδιά προδικάζουν αποτελέσματα, δεν περιμένουν να ωριμάσει μια κατάσταση. Δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί μια νέα αγορά ή τι θέλουν οι πελά­τες. Πρέπει να πάρεις χρόνο για να μάθεις την κουλτούρα μιας πόλης ή μιας χώρας και να δουλέψεις καλά και –ισχύει το κλισέ– να έχεις γερό στομάχι. Μια καριέρα γενικά απαιτεί πολ­λές θυσίες. Προσωπικά, ανέκαθεν ήθελα να δω τι υπάρχει πέρα από την Ελλάδα, ήταν πρό­κληση για μένα να ενσωματωθώ σε ξένες κουλ­τούρες και μου βγήκε αρκετά αβίαστα. Ίσως γι’ αυτό έβλεπα μοντέλα από την Ελλάδα μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, σε Μιλάνο και Λον­δίνο κυρίως και καμιά φορά στη Νέα Υόρκη.

Συντάκτης: Μάνια Καπαράκου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ