Ο ταλαντούχος ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης που πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική» παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με διακριτικότητα, στο χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου και στον μονάκριβο γιο τους, Ιάσονα. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο. ‘Επειτα από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του μονάκριβου γιου τους, 6 ετών, ο Ιωάννης και η Βανέσα αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ιωάννης Παπαζήσης: «Με τη Βανέσα έχουμε τις καλύτερες σχέσεις»

«Νομίζω ότι φαίνεται τι μπαμπάς είμαι. Είμαι πολύ εύκολος μπαμπάς. Με κάνει ό,τι θέλει. Τι θες αγόρι μου; Laptop; Πάρτο! Ζαχαρωτά; Ναι! Ίσως επειδή ήμουν ένα παιδί που μεγάλωσα λίγο ”στερημένος΄’. Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Με τη Βανέσα έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αν δεν υπήρχε ένα παιδί θα έβγαινα μόνος μου να απαντούσα για όσα γράφονται. Υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ