Αν και ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν, το πρώην ευτυχισμένο ζευγάρι, θα το συνδέει για πάντα ο καρπός του ερωτά τους. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο. Έπειτα από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του μονάκριβου γιου τους, 6 ετών, οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο παιδί του, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του και πάντοτε φροντίζει να ζει στιγμές ευτυχίας κοντά του.

«Νομίζω ότι φαίνεται τι μπαμπάς είμαι. Είμαι πολύ εύκολος μπαμπάς. Με κάνει ό,τι θέλει. Τι θες αγόρι μου; Laptop; Πάρτο! Ζαχαρωτά; Ναι! Ίσως επειδή ήμουν ένα παιδί που μεγάλωσα λίγο “στερημένος”. Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο», δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο γιος του

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, πρόσφατα πόσταρε μια φωτογραφία με τον γιο του και δέχθηκε όπως είναι φυσικό πολλά θετικά σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ