Η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Η instagrammer, συχνά τονίζει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ότι συναντά δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της. Ωστόσο μετά την τελευταία της επίσκεψη στη γυναικολόγο αποφασίστηκε ότι θα πρέπει, να αλλάξει την αγωγή που συνήθιζε να λαμβάνει, λόγω της θρομβοφιλίας της. Όπως τόνισε η Ιωάννα Τούνη, μέχρι τώρα έπαιρνε χαπάκια για να μην πήζει το αίμα, ενώ στο εξής χρειάζεται να κάνει ενέσεις.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου», εώ δεν έκρυψε τη στενοχώρια της «Στενοχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι» ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ