Η Iωάννα Τούνη είναι μία από τις πιο γνωστές και εντυπωσιακές influencers της χώρας μας καθώς μετρά εκατοντάδες followers στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

To όμορφο κορίτσι που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη λόγω του καταστήματος ρούχων που έχει μαζί με την κολλητή της Στέλλα πλέον ζει στην Αθήνα και συγκατοικεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έτσι η Ιωάννα Τούνη μοιράζει την ζωή μεταξύ Αθήνα και Θεσσαλονίκης για να μπορεί να είναι κοντά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και στο πλευρό του αγαπημένου της.

Αυτή τη φορά, η influencer και επιχειρηματίας απασχόλησε το κοινό της αφού, επισκέφτηκε το κομμωτήριο και έκανε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της που επηρέασε και την εξωτερική της εμφάνιση.

Αν και όλοι την ήξεραν ως μία ξανθιά εντυπωσιακή γυναικά με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα ανέτρεψε όλα.

«Περιμένω εντυπώσεις… έλα έχετε πάθει σοκ! Δεν είναι φίλτρο μαλλιών παιδιά, είναι τα μαλλιά μου. Αυτά εδώ είναι τα μαλλιά μου… για πείτε! Για λίγο είναι…» είπε στο instagram story της και έδειξε το τελικό αποτέλεσμα των μαλλιών της.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο άφησε το ξανθό χρώμα με το οποίο μας συστήθηκε και υιοθέτησε ένα κόκκινο – καροτί που της πηγαίνει εξίσου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της Ιωάννας Τούνη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ