Στο Ντουμπάι βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη.

Τα δυο κορίτσια ταξίδεψαν στον δημοφιλή προορισμό στα Αραβικά Εμιράτα και δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες τους στα πολυτελέστατα εμπορικά κέντρα, τα μαγαζιά και τα αξιοθέατα της περιοχής. Μάλιστα εντυπωσιάστηκαν από τον ουρανοξύστη Burj Khalifa σήμα κατατεθέν του Ντουμπάι.

Στην περιοχή τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού είναι πιο χαλαρά για αυτό και πολλοί Έλληνες celebrities επέλεξαν να περάσουν εκεί τις γιορτές γεγονός που προκάλεσε αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις.

Η Ιωάννα Τούνη σε ανάρτησή της στο Instagram εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στο Ντουμπάι. Όπως έγραψε, “Σήμερα γιορτάζω λοιπόν (εγώ και η μισή Ελλάδα?) και οι ευχές σας είναι άααααπειρες και υπέροχες! Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς… ειλικρινά ❤️?? Νιώθω τόσο ευλογημένη, που παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μπορώ και ταξιδεύω σε έναν τόσο όμορφο προορισμό, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ελπίζω τα στόρυ και οι φωτογραφίες που θα σας δείξω, να σας μεταφέρουν όμορφα vibes και να σας ταξιδέψουν! “.

ην ίδια ώρα δεν έλειψαν και τα insta stories, με τα οποία η influencer θέλησε να μοιραστεί το πώς περνά τις διακοπές της.

“Φοράμε μάσκες, έχουμε κάνει τεστ covid, πείτε ό,τι θέλετε. Εδώ υπάρχει πλούτος. Εμείς είμαστε φτωχοί, οι φτωχοί συγγενείς”, είπε μεταξύ άλλων στις αναρήσεις της.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ