Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ειδικά το Instagram αποτελεί το εργαλείο του επαγγέλματός της. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας αρκετά συχνά ανεβάζει και βίντεο στο Tik Tok, τα οποίο τις περισσότερες φορές επικρίνονται…

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε, η Ιωάννα Τούνη «την λέει» σε όσους την επέκριναν ότι δεν θα καταφέρει να αποκτήσει τη δική της επιχείρηση, επειδή οι γονείς της δεν είναι οικονομικά ευκατάστατοι.

«Αν δεν ήταν άνετα οικονομικά οι γονείς σου να σε στηρίξουν δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τη δική σου επιχείρηση και να βγάλεις λεφτά» γράφει πάνω στο βίντεο και με τον τρόπο της απάντησε στο ότι φυσικά και τα κατάφερε τόσο να αποκτήσει χρήματα όσο και να ανοίξει τη δική της επιχείρηση με την κολλητή της, Στέλα Πάσσαρη.

@j.touni Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις στα όνειρα σου ✨💫 #foryou #foryoupage #selfmade #viral #tiktokgreece ♬ l.a.love – ♡

Όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν οι αντιδράσεις των ακολούθων της, οι οποίοι διχάστηκαν, μιας και για ακόμη μια φορά την κατηγορούν ότι «διαφημίζει τα λεφτά της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ