Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται από την Δευτέρα 9/01 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ίδια επέλεξε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη και δίπλα της είχε φυσικά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δείχνει να είναι ξετρελαμένος με τον γιο του.

Οι δυο τους έχουν επιστρέψει, μαζί με τον γιο τους στην Αθήνα και η γνωστή influencer πλέον προσπαθεί να προσαρστεί στην νέα της καθημερινότητα. Μάλιστα, από τη μέρα που ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα δείχνοντας όχι μόνο τις καλές στιγμές αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα μαμά.

Μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι ότι… το σπίτι τους στην Αθήνα δεν είναι τόσο βολικό για την Ιωάννα Τούνη και τις instagrammικές της υποχρεώσεις.

Η Ιωάννα Τούνη, είχε φροντίσει να διαμορφώσει μια γωνιά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει σωστά τα stories της. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο όμως, έχει μπει πλέον η κούνια του μωρού και όλα τα πράγματά του, γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση.

Θέλοντας λοιπόν η Ιωάννα Τούνη να διακωμωδήσει την κατάσταση, δημοσίευσε ένα στορι στο οποίο αναφέρει χιουμοριστικά, “Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο”.

Δείτε τις δηλώσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ