Μια έκπληξη επιφύλλασε η Ιώαννα Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου καθώς εμφανίστηκε μέσω Skype στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η εγκυμονούσα influencer μίλησε για την ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνισή μετά την ανακοίνωση της κύησής της.

«Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα, είναι λίγες εβδομάδες αφότου συνήλθα. Τώρα είμαι πολύ καλά» μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που τρώω είναι ψωμί και συγκεκριμένες τροφές γιατί όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν εμετούς» συνέχισε η Ιωάννα Τούνη.

Ωστόσο, η μεγάλη αποκάλυψη έγινε όταν η Ιωάννα και ο Δημήτρης ανέφεραν ότι εχουν βρει το όνομα που θα δώσουν στο αγοράκι που έρχεται!

«Η Ιωάννα ήθελε σε περίπτωση που ήταν κοριτσάκι να δώσουμε το όνομα της μαμάς της. Το καταλαβαίνω και θα το ήθελα κι εγώ. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ που δεν θα δώσω όνομα από τους γονείς μου. Αν μας βλέπει η μαμά μου να μην στενοχωρηθεί. Έχω κάτι άλλο στο κεφάλι μου» δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε τι είπε το ζευγάρι:

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως το μωρό θα έχει δύο παιδικά δωμάτια στην πρωτεύουσα και στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ