Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται από την Δευτέρα 9/01 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ίδια επέλεξε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη και δίπλα της είχε φυσικά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δείχνει να είναι ξετρελαμένος με τον γιο του.

Από χθες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου το οποίο και προσάρμοσαν αναλόγως λόγω του μωρού τους.

Εδώ και λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, αφού το πρόγραμμά της πλέον είναι αρκετά επιβαρυμένο, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στον νεογέννητο γιο της. Ωστόσο, σήμερα το πρωί της Τετάρτης, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει στα πολλά μηνύματα που δέχεται για την απουσία της από τα social media και την κούραση που νιώθει.

«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. 

Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε ” τι θα γίνει ρε Ιωάννα δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;”. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Προς το παρόν το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα οπότε θα σας κάνω story μετά.»

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ