Η Ιωάννα Μαλέσκου, επέλεξε να αποσυρθεί από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια για να απολαύσει τις στιγμές με την κόρη της και να αφοσιωθεί στον νέο της ρόλο ως μητέρα. Ωστόσο και μιας και είναι από τις πιο αγαπητές παρουσίες στους τηλεθεατές, το όνομα της εξακολουθεί να συζητιέται και να γίνονται αναφορές στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Η κάμερα της εκπομπής, “Breakfast@Star”, συνάντησε  την αγαπημένη παρουσιάστρια και απάντησε σε όλες τι ερωτήσεις και τα θέματα που έθεσε η δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση, αφού είναι κάτι που της έχει λείψει.

«Ασφαλώς και μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές. Αγαπώ πάρα πολύ το κομμάτι της επαφής με τον κόσμο και θέλω πάρα πολύ, με την πρώτη σωστή συνθήκη, να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη και γενικώς μου αρέσει η μέρα. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, βλέπω συνολικά διαφορετικά τα πράγματα πλέον, ακόμα και αν αυτό αφορά σε τηλεοπτική ζώνη…

Δε λέω όχι σε κάτι. Δεν είμαι κάθετα αρνητική όπως ήμουν κάποτε. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να αισθάνομαι ότι έχω κάτι να δώσω», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πώς θα συνδυάσει τη μητρότητα με την επαγγελματική της καριέρα και πρόσθεσε:

“Σίγουρα είναι προτεραιότητά μου η μικρή, και θα είναι πάντα. Αλλά, μπαίνει σε μια πολύ ωραία σειρά το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Σίγουρα για να μην κάνω κάτι τηλεοπτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, σημαίνει ότι αισθάνομαι καλά με το πως είμαι. Κάποτε, την είχα χαρακτηρίσει ‘καταραμένη’ τη ζώνη που ήμουν στον ΣΚΑΪ, γιατί όντως είναι μια δύσκολη ζώνη, δε νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ