Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανίας πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, ενώ τα ρεπορτάζ θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η Ιωάννα με μια όμορφη εικόνα της να κρατά την κοιλίτσα της και να αναφέρεται με τα πιο γλυκά λόγια στο ευχάριστο γεγονός!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα μικρό μυστικό που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά διπλά. Είναι το λεγόμενο δύο σε ένα. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό“, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου μεταξύ άλλων.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να δώσει ένθερμες στην Ιωάννα, όπως και πολύς κόσμος από τον χώρο της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων της Κατερίνας Καινούργιου, της Σταματίνας Τσιμτσιλη και της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Ιωάννα Μαλεσκου μετακόμισε πρόσφατα στο καινούργιο σπίτι της, το οποίο έχει προβάλλει στο κοινό που την ακολουθεί.

Ο Κωνσταντίνος Δανίας αγαπά τα sports και τα ζώα

Όμορφο, καλαίσθητο και με ωραιά διακόσμηση, το σπίτι εκείνης και του Κωνσταντίνου Δανιά θα πάρει ένα ακόμα πιο φωτεινό χρώμα με την έλευση του παιδιού τους.

Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ