Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου άρεσε αυτό, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε»

Η παρουσιάστρια μίλησε χθες το βράδυ στις τηλεοπτικές κάμερες για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα αλλά και για την άκομψη τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «TV Queens».

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου άρεσε αυτό, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε»

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε αρχικά: «Τα αρνητικά σχόλια που με αφορούν τα επεξεργάζομαι αν έχουν βάση, αλλά δεν τα απορροφώ όπως παλιά. Άλλαξα τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα, δεν θα φέρω στο σπίτι μου κάτι που με “μολύνει”. Ο τρόπος που σκέφτομαι άλλαξε από την κόρη μου και μετά. Μεγαλώνω, ωριμάζω και… ψήνομαι!».

Ως προς την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα, σημείωσε: «Δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε πει ο Γιώργος Λιάγκας ή οποιοσδήποτε άλλος έχει μόνιμα μια πολεμική διάθεση απέναντι σε μένα. Δεν μου αρέσει να γίνονται εκτιμήσεις για να ένα πρότζεκτ πριν ξεκινήσει, για να επηρεάσουν τη γνώμη των τηλεθεατών».

Η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε τέλος και τη στάση του Ανδρέα Μικρούτσικου απέναντι στη διαγωνιζόμενη του «TV Queens», στην οποία και είπε: «Βλέπω που γυαλίζει και εσύ που φοράς μίνι, βλέπω παραπέρα από αυτό που βλέπω εδώ και εκεί. Μα είναι απίστευτο αυτό! Μην με πλησιάζετε! Μην με πιάνεις, μην με πλησιάζεις».

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Δεν μου άρεσε αυτό, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Το χιούμορ θέλει μέτρο, θέλει όριο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ