Η Ίνα Λαζοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ αλλά και τη ζωή της σήμερα στην Αμερική.

«Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου και κάποια στιγμή άρχισα να τσιρίζω και να κλαίω, επειδή δεν μου έκαναν τα ρούχα. Έρχεται τότε η Έλντα, κλείνει την πόρτα και συγκινημένη μου λέει Αυτό που κάνεις είναι αμαρτία. Δεν ξαναμίλησα ποτέ», αποκάλυψε η Ίνα Λαζοπούλου για τα χρόνια της συμμετοχής της στο πρωινό του Mega το 1995.

«Όλοι ξεκινάμε να κάνουμε μια διαδρομή. Όσο πιο γρήγορα βρεις τον εαυτό σου, το πού είσαι ευτυχισμένη, είσαι πολύ πιο τυχερή. Δεν υπάρχει κάτι που να ‘θελα να κάνω και να μην το έκανα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε στην αλλαγή σελίδας που έκανε στη ζωή της, μετακομίζοντας στην Αμερική για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη που είναι τα ζώα.

«Το πάθος μου από 3 ετών ήταν τα ζώα και τώρα συνειδητοποιώ ότι σε αυτή τη φάση που είμαι κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Έχω σπουδάσει dog walker και pet sitter στην Αμερική. Κάνω πάρα πολλά για τα ζωάκια και τώρα ακόμα που είμαι για λίγο στην Ελλάδα», είπε η Ίνα Λαζοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ