Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και φιναλίστ του φετινού Survivor μίλησε για την εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αφού ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας, μίλησε για τη συμμετοχή του στον ριάλιτι επιβίωσης και ανέφερε στην “Ελένη”“Νιώθω σαν να είμαι νικητής. Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο. Που δεν μπορούσε να τη χωρέσει ποτέ το κεφάλι μου … Κάποια στιγμή ήμουν στο όριό μου. Ειδικά τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Ήμουν πάντα πάρα πολύ αισιόδοξος μέσα στο παιχνίδι. Όταν μας είπαν ότι παίρνει παράταση, λίγο χάρηκα αν και είπα θα από μέσα μου ότι θα τραβήξει λίγο ακόμα και θα αργήσω να δω τους δικούς μου και την κοπέλα μου … Δεν είχα στόχο να πάρω το έπαθλο. Το ζούμε απλά αυθόρμητα και ωραία. Ίσως αυτό πολλές φορές να μην έκανε καλό και να έμπαινα λιγότερο συγκεντρωμένος απ’ ότι έπρεπε. Πέρναγα πολύ όμορφα εκεί. Άνοιγα τα μάτια μου την αυγή κι έβλεπα την παραλία κι έλεγα “Τι ζούμε;”. Έβλεπα μόνο τα θετικά. Εν τέλει όταν έφτασα στο τέλος και έφευγαν ένας ένας κι ένιωθα ότι τελειώνει, με έπιανε μια νοσταλγία, έσπαγε κι η παρέα που ήμασταν εκεί. Άρχισαν μετά να μου λείπουν πάρα πολύ η οικογένειά μου και η κοπέλα μου”.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα μετά από όλο αυτό το ταξίδι που έζησε δήλωσε: “Σου παίρνει χρόνο να προσαρμοστείς. Περισσότερο ψυχολογικά. Σωματικά υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιοι τραυματισμοί. Μου πήρε λιγότερο απ’ ότι περίμενα. Ήταν σημαντικό ότι πήγαμε κατευθείαν διακοπές κι εκεί το μυαλό έφυγε τελείως και πέρασα χρόνο με άτομα δικά μου και χαλάρωσα τελείως. Είναι δύσκολο στην αρχή. Στην αρχή πάθαινα κάποιες κρίσεις. Χτυπούσε το τηλέφωνο και έλεγα “Ωχ, πρέπει να έχω πρόγραμμα” που αυτό δε το είχα ποτέ. Ξαφνικά μπαίνει το πρόγραμμα κι ο χρόνος που εκεί δεν τα είχες … Το ότι δεν είχαμε κινητό είναι φανταστικό. Θα μπορούσα να τα αφήσω όλα και να πάω σε ένα χωριό να ζήσω αν ήταν αλλιώς φτιαγμένη η ζωή μου κι αν δεν είχα επιλέξει τον δρόμο του τραγουδιού”.

Ποια είναι τα σχέδια του μετά τη συναρπαστική εμπειρία που έζησε; “Θα μου άρεσε να παρουσιάσω μια εκπομπή. Προτεραιότητα μου όμως είναι η μουσική. Θέλω να δώσω τα πάντα εκεί πέρα. Ό,τι άλλο συμπληρωματικά εννοείται είμαι πολύ ανοιχτός”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ