Ο Ηλίας Μπόγδανος απουσίαζε τη βραδιά των Χριστουγέννων από το νυχτερινό κέντρο όπου πραγματοποιεί τις καθιερωμένες εμφανίσεις του και η απουσία του προκάλεσε αίσθηση. Μάλιστα τη θέση του πήρε ο καλλιτέχνης Άρις Πετράκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του ακολούθους για τον λόγο της απουσίας του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και αποκάλυψε ότι απείχε από το σχήμα για προληπτικούς λόγους λόγω της νόσησης μέλους του συγκροτήματος από κορονοϊό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: Μέλος της ομάδας των INCO ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα γι’ αυτό και αποφασίσαμε προληπτικά να μείνουμε εκτός σχήματος αυτό το ΣΚ έχοντας στο μυαλό μας την ασφάλεια αυτής της μεγάλης παρέας, των πελατών αλλά και των εργαζομένων. H υγεία και η ασφάλειά μας είναι πάνω απ’ όλα. Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και χαμόγελα, ευχαριστούμε για την κατανόηση.”

Στη συνέχεια ενημέρωσε για τη λειτουργία του νυχτερινού κέντρο στο οποίο εμφανίζεται: “Το μαγαζί θα μείνει φυσικά ανοιχτό με τον Νίκο Απέργη και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη αν όλα είναι καλά.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ