«Σπίτι δίχως Γιάννη… προκοπή δεν κάνει», αναφέρει η λαϊκή ρήση και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φροντίσει γι’ αυτό! Η παρουσιάστρια είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, και την Κυριακή γιόρτασαν με εκλεκτά πρόσωπα την ονομαστική του εορτή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τέσσερις φίλους της και τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι, σπάνια, μοιράζεται κοινά ενσταντανέ καθώς η οικοδέσποινα του «Shopping Star» θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι μοναχική, να πω ψέματα; Τέλεια είμαι; Αν αισθάνομαι άνετα, είμαι πάρα πολύ φιλική. Ο μοναχικός άνθρωπος  είναι αυτός που περνάει καλά ακόμα και στη μοναξιά του, που μπορεί να μείνει μόνος του 5 μέρες και να περάσει τέλεια. Εγώ μπορώ και 10 μέρες. Με έχει αλλάξει πολύ η σχέση μου, με επανέφερε στο κέντρο μου. Είχα ξεχάσει λίγο πώς ήμουν πριν από μερικά χρόνια», έχει αναφέρει.

«Πλέον έχω ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα στη ζωή μου. Δουλεύω 3 μέρες την εβδομάδα. Τότε απαγορεύεται να δω άνθρωπο. Την άλλη μέρα μπορεί να έχω μια φωτογράφηση. Θυμήθηκα ότι μπορώ να είμαι άνθρωπος ξανά. Με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω περισσότερο, να κάνω και λίγο χαβαλέ, δεν πειράζει στη δουλειά να κάνουμε και ένα διάλειμμα, γιατί εγώ μπορεί να μετρήσω και το δευτερόλεπτο λες και είμαι παραγωγός», έχει πει η Ηλιάνα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ