Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται ότι γύρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά τον χωρισμό της από τον SNIK. Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του HELLO!, είχαμε δει στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα Κουφονήσια με τον νεό της σύντροφο και φαίνονταν φουλ ερωτευμένοι!

Ωστόσο, ο νέος της σύντροφος δεν είναι μια καινούργια γνωριμία για την ίδια αφού πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της! Ο άνθρωπος με τον οποίο απαθανατίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τρυφερά τετ α τετ στα Κουφονήσια, είναι ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης με τον οποίο το μοντέλο γνωρίστηκε το 2010. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα καθώς η Ηλιάνα ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και εκείνος στον Βόλο.

Πώς έγινε όμως η πρώτη γνωριμία της με τον αρχιτέκτονα; Πίσω στο 2015, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άγνωστη στο ευρύ κοινό, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τη δημοσιογράφο Ζωή Δημητρίου για τη ζωή της ως μια Ελληνίδα μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Η Ηλιάνα ήταν στο πασίγνωστο πρακτορείο μοντέλων Ford Models και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το πως συνδυάζει τη προσωπική της ζωή με τις απαιτητικές υποχρεώσεις ενός μοντέλου.

Η Ηλιάνα τότε είχε πει για τον σύντροφό της «Έχω μια σχέση εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Το αγόρι μου έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να περάσει λίγο χρόνο μαζί μου. Είναι τελειόφοιτος της Αρχιτεκτονικής, τον λένε Γιάννη και σκεφτόμαστε να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αμερική. Μέσω κοινών γνωστών γνωριστήκαμε. Είμαστε μαζί από απόσταση. Στην αρχή μιλούσαμε στο τηλέφωνο και στο Facebook με μηνύματα. Εναν χρόνο το λιβανίζαμε έτσι ώσπου τελικά το πήραμε απόφαση και είμαστε μαζί. Του στέλνω συνέχεια φωτογραφίες μου και μιλάμε στο Skype. Νομίζω ότι έτσι γίνεται πιο δυνατή η σχέση μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ