Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε σε private party για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κι εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ελλαδικών εκπομπών.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, μίλησε στις κάμερες και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ ξεκαθάρισε επίσης και τη θέση της για το βράδυ των γενεθλίων της που δεν έκανε καμία δήλωση στους paparazzi που την περίμεναν έξω από το μαγαζί που γιόρτασε με τους φίλους της και αγνόησε τις κάμερες.

Η Ηλιάνα θέλησε να «βάλει» τα πράγματα στη θέση τους και αποκάλυψε την off the record συζήτηση που είχε προηγηθεί και στην οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της να μην κάνει καμία δήλωση, αφού δεν ένιωθε πολύ καλά. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πάντα σας μιλάμε στις κάμερες εκτός αν έρχεστε στις 2 η ώρα το πρωί που δεν είμαστε καλά. Γιατί σχολιάστηκα αρνητικά ότι δεν μίλησα στις κάμερες στις 2 η ώρα το πρωί μετά από 7 ώρες πάρτι γενεθλίων και είχα και πιεί και λίγο αλκοόλ; Δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να μιλήσω, διότι δεν ένιωθα και πολύ καλά και το μετέφερα off κάμερα».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Star, συμπλήρωσε: «Υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια που καλό είναι να μην τα υπερβαίνουμε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ