Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται ότι έχει αποκαλυπτική διάθεση τις τελευταίες ώρες. Η παρουσιάστρια, μετά τη δημόσια εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, συνέχισε να εκπλήσσει τους followers της.

Το βράδυ του Σαββάτου, με το Q&A στο προφίλ της στο Instagram να παίρνει φωτιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να μοιραστεί κάτι πολύ γλυκό και τρυφερό. Έτσι, όταν ρωτήθηκε για το πώς πάει η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, εκείνη κοινοποίησε μία φωτογραφία στην οποία είναι πιο χαμογελαστή από ποτέ στην αγκαλιά του καλού της. «Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στο Γιάννη ότι ανέβασα φωτό μας. Θα είναι το μυστικό μας! Απαγορεύεται και δεν θα ξαναγίνει», έγραψε.

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγό της, ενώ για την εν λόγω σχέση είχε μιλήσει ανοιχτά στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό Μας». «Ήμασταν παντρεμένοι αλλά δεν ήταν για δικούς μου λόγους, αλλά για να λύσουμε ένα πρόβλημα που έμπαινε εμπόδιο στο να βρισκόμαστε πολύ συχνά. Έχουν ακουστεί πολλά. Ήμασταν μαζί πολλά χρόνια και ήμασταν ερωτευμένοι. ήμασταν μαζί σχεδόν 7 χρόνια, είχε δηλώσει προσθέτοντας: «Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο. Είμαι πάρα πολύ καλά»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ