Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε από τον fipster στο κανάλι του στο youtube και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αλλά και για το μεγάλο κεφάλαιο που άφησε πίσω της, τη σχέση της με τον Snik.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το σκυλάκι της με τον Snik: “Έχω σκυλάκι τη Μπέλλα, την οποία την έχει ο Δημήτρης όμως και εγώ τη βλέπω. Δε θα βλέπω το σκυλί μου; Δεν το παίρνω μαζί μου, γιατί δεν έχει συνηθίσει και δεν θέλω να του ταράζω την ψυχολογία.”

Στη συνέχεια μίλησε για την σημερινή της σχέση με τον μουσικό: “Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του.”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να αναφερθεί και στον τύπο άνδρα που της αρέσει: “Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;” δήλωσε το μοντέλο στον Fipster, ενώ εξομολογήθηκε πως παλιότερα είχε ξεκλειδώσει το κινητό του Snik, απάντησε σε ένα μήνυμα κι ενώ είχε την ευκαιρία να το ψάξει, δεν το έκανε ποτέ. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι δεν θα δείξει ποτέ φανερά τη ζήλια της.

Οι τρεις πιο σέξι άνδρες για την ίδια είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα δήλωσε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ