Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο Greece’s Next Top Model και από τότε έχει αφοσιωθεί κυρίως στην καριέρα της ως μοντέλο, συμμετέχοντας σε καμπάνιες και κάνοντας καινούργιες συνεργασίες.

Το όμορφο μοντέλο διανύει μία πολύ επιτυχημένη περίοδο στη ζωή της καθώς έχει καταφέρει να πηγαίνει καλά τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της.

Η Ηλιάνα είναι ερωτευμένη με τον Snik και πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους καθώς σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου αλλά και τα φλας των φωτογράφων.

Η κριτής του GNTM διατηρεί μία πολύ ενεργή σελίδα στα social media που πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της. Η Ηλιάνα αποφάσισε να αλλάξει profile picture στο Instagram και να ανεβάσει μία φωτογραφία της από το νηπιαγωγείο. Μάλιστα αυτή της την φωτογραφία την ανέβασε και σαν story, το όμορφο μοντέλο είναι ένα πολύ γλυκό μελαχρινό κοριτσάκι που κάθεται μαζί με τους φίλους της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ