Την απάντηση της μέσω της Φαίης Σκορδά θέλησε να δώσει η Ηλιάνα Αραβή μετά την δημόσια τοποθέτηση και τηλεοπτική συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη.

Η παρουσιάστρια στην σημερινή εκπομπή “Το Πρωινό” γνωστοποίησε το γεγονός και αποκάλυψε πως η Κύπρια ηθοποιός δεν πρόκειται να ακυρώσει την καταγγελία στο ΣΕΗ, άσχετα με τα όσα έχει πει ο καταγγελλόμενος.

“Εγώ μίλησα χθες με την Ηλιάνα Αραβή και το απόγευμα και το βράδυ αφού άκουσα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης. Άκουσε κι εκείνη. Μπορώ και έχω το δικαίωμα από την πλευρά της να μεταφέρω κάποια πράγματα, δεν ήθελα να το κάνουμε σε κάρτα γιατί μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο. Η Ηλιάνα λοιπόν μίλησε αρχικά στην εκπομπή της Σίσσυς και μετά την άλλη μέρα παρακολούθησε με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Χαϊκάλης και αναφέρθηκε στο γεγονός. Αυτό που μου είπε και μπορώ να μεταφέρω είναι ότι δεν θέλει να προσθέσει κάτι άλλο. Ότι έχει γίνει καταγγελία στο ΣΕΗ και παρότι άκουσε αυτά που είπε ο κύριος Χαϊκάλης συνεχίζει σε αυτή την απόφασή της. Δεν αλλάζει κάτι παρότι άκουσε όλα αυτά είπε: “Εγώ συνεχίζω κανονικά την καταγγελία μου στο ΣΕΗ”. Τη ρώτησα τι έχει να πει για τη συγγνώμη γιατί ακούστηκε μια συγγνώμη. Ο καθένας έχει τη γνώμη του αλλά τώρα μιλάμε για συγκεκριμένα περιστατικά οπότε εγώ θα μεταφέρω μόνο αυτά που μου είπε. “Δεν θέλω να σχολιάσω τη συγγνώμη. Να δούμε τι θα γίνει σε λίγες μέρες και αν υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που θα κάνουν καταγγελία στο ΣΕΗ αν υπάρξουν για τον συγκεκριμένο άνθρωπο”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ