Η Άντρεα Καφά είναι η αθλητικογράφος που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια μέσα από την πορεία της στο χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και την παρουσία της στα γήπεδα με την εμπερειστατωμένη άποψή της, τον σχολιασμό αλλά και τα ρεπορτάζ της από τα γήπεδα.

Το γεγονός ότι είναι γυναίκα και… πάτησε τακούνι στο γρασίδι, έδρασε θετικά κάνοντας να την ξεχωρίσει πολύ γρήγορα σε συνδυασμό πάντα με τις γνώσεις της και το πάθος της για τον αθλητισμό.

Και η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς είναι γεγονός και θα είναι Alpha – Alpha!

Η γνωστή αθλητικογράφος είναι και επισήμως η νέα είσοδος στον Alpha Κύπρου, αφού από την άλλη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού στο κομμάτι της αθλητικής δημοσιογραφίας που την έκανε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τον κόσμο. Ο Alpha εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το αθλητικό δελτίο της ημέρας με μια φρέσκια και συγχρόνως έμπειρη… γυναικεία ματιά.

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί!

Η Άντρεα Καφά θα εμφανίζεται στο “Λούης Night Show” κάθε Παρασκευή ως αθλητική δημοσιογράφος σε μια ξεχωριστή ενότητα που θα ασχολείται με τον χώρο του αθλητισμού. Μαζί με τον Λούη Πατσαλίδη θα φέρουν τα πάνω κάτω, κάθε Παρασκευή μέσα από την συχνότητα του Alpha με ειδήσεις γεμάτες χιούμορ, καυστικότητα και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ