Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι μάλλον ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ που βρίσκονται σε σχέση για αρκετό διάστημα αποφάσισαν τελικά να μετακομίσουν. Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν αυτό ισχύει ή όχι, απολαμβάνουμε να βλέπουμε το ταιριαστό ζευγάρι να περνάει το χρόνο του μαζί.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ της Κυριακής, κάθισαν στον καναπέ και παρακολούθησαν μαζί μία ταινία. Από το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Νάταλι ξέρουμε ότι είναι από το History Channel όπου παρουσιάζεται ένας ηθοποιός που μοιάζει αρκετά θα λέγαμε στον σύντροφο της Στέφανο.

Αυτός ο “σωσίας” του γνωστού ηθοποιού, είναι επίσης ηθοποιός. Από τη μικρή ματιά που πήραμε από το βίντεο υπολογίζουμε ότι ο ηθοποιός ονομάζεται Alexander Ludwig και αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά “Vikings”.

Όταν η Νάταλι είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό απαθανάτισε αμέσως τη στιγμή δείχνοντας μας την ομοιότητα, αλλά και την αντίδραση του συντρόφου της. Ο Στέφανος δεν φαίνεται να βλέπει την “ομοιότητα” αφού είναι και φανερά εκνευρισμένος με το σχόλιο της συντρόφου του.

Έχουν τελικά ομοιότητα;

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ