Πνοή ανάσας στον τομέα της τέχνης και του πολιτισμού μετά από μήνες lockdown και περιοριστικών μέτρων, δίνει η νέα εντυπωσιακή έκθεση στην “καρδιά” της Λεμεσού.

Το νεοκλασικό κτίριο της Obliq άνοιξε τις πύλες του για την πιο ανατρεπτική έκθεση εμπνευσμένη από την street art, με φιλοξενούμενο έναν από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες και τοιχογράφους της Κύπρου, τον Paparazzi.

Τα πιο εντυπωσιακά Street Art έργα της Κύπρου φέρουν την υπογραφή του. Στις τοιχογραφίες και τους πίνακες του μπορεί κανείς να βιώσει την ερμηνεία των σύγχρονων ανθρώπων, που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία και την πολυπολιτισμική φύση του σημερινού κόσμου, το μείγμα των πολιτισμών και των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν.

Κόσμος από την πολιτική, κοσμική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου έδωσε το παρόν του, θαυμάζοντας τα έργα τέχνης αλλά και τους χώρους του νεοκλασικού με τα μοντέρνα έπιπλα και είδη διακόσμησης.

Το HELLO! Cyprus βρέθηκε στο χώρο, μίλησε με τον καλλιτέχνη αλλά και την Ιωάννα Χριστοφή, Senior Interior Designer , και “διασκέδασε” τιμώντας την τέχνη και τον πολιτισμό στην πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή του.

Αν θέλεις να γνωρίσεις από κοντά την νέα του έκθεση με τίτλο ICONS, το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της OBLIQ στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού είναι το σωστό σημείο συνάντησης. Η έκθεση ανοίγει την Παρασκευή 4 Ιουνίου με μια ολοήμερη εκδήλωση, ενώ τα έργα θα φιλοξενούνται στο χώρο μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Η έκθεση του καλλιτέχνη επιπροσθέτως, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να πάρει αποκλειστικά μία πρώτη γεύση από την τελευταία συλλογή επίπλων και είδη διακόσμησης της OBLIQ.

Το στούντιο της OBLIQ βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κιτίου Κυπριανού και Αθηνών στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού που αποτελεί τον καμβά πολλών street artists από όλο τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες από το χώρο της έκθεσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ