Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τον Ίαν Στρατή και τη Μαίρη Συνατσάκη στην περιοχή της Κυψέλης με τον τραγουδιστή να χαϊδεύει τρυφερά την σύντροφό του.

Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβεται, ενώ μάλιστα συνεργάζονται στο μιούζικαλ “Hair”. Η Μαίρη Συνατσάκη, μάλιστα, κοινοποίησε πρόσφατα την πρώτη official κοινή τους εικόνα στα social media, η οποία έτυχε ένθερμης αποδοχής από τους followers της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της on camera, η παρουσιάστρια και youtuber απάντησε και σε όσους σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο ας κάνει. Εμένα δεν με αφορά αυτό το πράγμα. Δεν με αφορούσε και ποτέ. Αν κάποιος σκέφτεται έτσι δεν με πειράζει, είναι όμως απαρχαιωμένο».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του και πλέον συγκατοικούν, ενώ έχουν υιοθετήσει ένα γατάκι, καθώς η αγάπη τους για τα ζώα είναι μεγάλη και φροντίζουν να μεταδίδουν το αίσθημα της φιλοζωίας.

Στις εικόνες που εξασφαλίσαμε οι δυο τους είναι ντυμένοι casual, ενώ ο Ίαν Στρατής ιδιαίτερα διαχυτικός με την παρουσιάστρια!

Δείτε τις φωτογραφίες στο HELLO! Cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ