Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Κοσμοράδιο 95,1 παραχώρησε η Josephine. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε, για το φλερτ στο εξωτερικό αλλά και για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την θέλουν με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Παράλληλα, η Josephine προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την επιθυμία της να πάει στη Eurovision. Μεταξύ άλλων είπε ότι «Θέλω αν όντως εκπροσωπήσω την χώρα μας, είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο να μπορώ να δώσω το 100% του εαυτού μου και να έχω ένα καλό τραγούδι, την σωστή ομάδα…». Μάλιστα, έχει ζητήσει ήδη συμβουλές από την Έλενα Παπαρίζου και αποκάλυψε τι της είπε η τραγουδίστρια.

Επιπροσθέτως ξεκαθάρισε και αν είναι σε σχέση με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Όσον αφορά την ερωτική της ζωή, είπε: «Δεν κρύβομαι γενικά. Αν ήταν σύντροφός μου ο Πέτρος Ιακωβίδης, θα το έλεγα. Πιο παλιά ήξερε ο κόσμος αν είμαι σε σχέση, δεν ήταν κρυφό. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είναι κρυφό, αν και δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο. Είναι η προσωπική μου ζωή και έχω επιλέξει να είναι για τον εαυτό μου. «Δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Αν έρθει κάτι που θα αξίζει τον κόπο, θα το μάθουμε όλοι μαζί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ