Ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε στην παρουσίαση των βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών και η κάμερα της «Super Κατερίνα» ήταν εκεί.

Ο παρουσιαστής απάντησε για το σκάνδαλο με την Εύα Καϊλή που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα, την δικαίωση της Σοφίας Παυλίδου αλλά και το παιχνίδι που θα ήθελε να ξανακάνει.

«Για τη Σοφία είχα πει ότι θα έπρεπε να τη στηρίξουν άτομα, όχι ότι δεν την στήριξε κανένας. Δικαιώθηκε με απόφαση του δικαστηρίου, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι άλλο», ανέφερε.

Όσον αφορά την Εύα Καϊλή είπε: «Τι να πω για αυτό το θέμα; Είναι σενάριο για το Netflix. Τα έχει όλα, διαφθορά, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλοί, Έλληνες, συνεργασία, una faccia una razza, λεφτά, το Κατάρ. Το Κατάρ που είχε πάρει την διοργάνωση και μας είχε κάνει εντύπωση πώς το πήρε ενώ υπήρχαν άλλες συμμετοχές, όπως η Αμερική».

Όταν ρωτήθηκε για το ποια εκπομπή – παιχνίδι θα ήθελε να παρουσιάσει ξανά, παραδέχτηκε: «Θα έκανα ξανά το Fort Boyard, τον Μονομάχο, το Super Deal, το Άκου να δεις. Το Μπαμ δύσκολα να γίνει. Δεν είναι εποχές για φάρσες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ