Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Ηλία Κρασσά, και δεν διστάζει να είναι εκδηλωτική.

Η Βίκυ και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στο Nox, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, και διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια χόρευε και ήταν άκρως εντυπωσιακή με την ενδυματολογική επιλογή της.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τη Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία να αποτελούν προτεραιότητά τους. Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα 9 χρόνια γάμου.

βίκυ καγιά
Ωστόσο, βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους και κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν, αφού η Βίκυ Καγιά επιθυμεί να κρατά τη σχέση τους δυνατή.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ. Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια, εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δύο παιδιά και άλλα δύο (του συζύγου μου) τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά τον γάμο μας», εξομολογήθηκε πρόσφατα.

«Το 2022 ήταν πολύ έντονο. Πιέστηκα πάρα πολύ, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Ήταν μια περίεργη χρονιά με πολλή τοξικότητα αλλά και επιθετικότητα. Είναι μια τάση της εποχής η τοξικότητα, θέλω να είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσει», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Η Μπιάνκα και ο Κάρολος είναι όλη μου η ζωή. Όταν είμαι με τα παιδιά και την οικογένειά μου, είμαι μόνο με αυτούς. Δεν υπάρχει δουλειά και τηλέφωνα», σημειώσε επίσης η Βίκυ Καγιά.

Eρωτευμένοι

photos: Νdp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ