Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένη στον Alpha, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα στην παρουσιάστρια κάνοντας μία πολύ ουσιαστική και αληθινή κουβέντα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες μέρες για τον αν αγόρασε ή όχι το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στην Μύκονο.

Η Βάνα Μπάρμπα θέλοντας να δώσει την δική της απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Νοικιάζαμε κάποια ακίνητα τα οποία θα μπορούσαμε να τα εκμεταλλευτούμε σε κάποια νησιά και να μένουν εκεί υπάλληλοι και το προσωπικό των ξενοδοχείων που δεν έχουν εκεί καταλύματα, εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη και το νοίκιαζα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζούμε όπως ζούσαμε. Δεν ξέρω αν μπορώ να το έχω του χρόνου, φέτος δεν θα μπορέσω να πληρώσω ούτε τους μπογιατζήδες που το βάφουν» δεν δίστασε να παραδεχθεί.

Ενώ συμπλήρωσε: «Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα. Έτσι πήγαμε με καλές εταιρείες και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, που δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το κάνουμε πια. Και χάσαμε χρήματα αυτή τη στιγμή. Θα νοικιάζαμε κάποια ακίνητα, τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαμε σε κάποια νησιά για να μένουν εργάτες από τα ξενοδοχεία, υπάλληλοι, κόσμος που δεν χωράει και δεν έχουν που να μείνουν, δεν έχουν καταλύματα προσωπικά. Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά.

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε περιουσία που πήγε στο Δημόσιο κι εγώ το νοίκιασα από το Δημόσιο, δεν άνοιξε καμία διαθήκη. Υπάρχουν χιλιάδες σπίτι που μπορείς να νοικιάσεις από το Δημόσιο, όπως και παραλίες. Διαθήκη; Που τέτοια τύχη… Φέτος δεν θα μπορέσω να το δουλέψω το σπίτι, δεν μπορώ να πληρώσω ούτε τους μπογιατζήδες που το βάφουν. Ίσως πρέπει να το αφήσω για του χρόνου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ