Παρότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει προχωρήσει πλέον με τη ζωή της, θυμάται πόσο δύσκολο ήταν να τελειώσει τον τρίτο γάμο της με τον Μαρκ Άντονι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε στο βιβλίο της «True Love» ότι αισθάνθηκε ανακουφισμένη όταν αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο και για τους δύο τους να χωρίσουν με τον Μαρκ Άντονι. Ωστόσο, φοβόταν τι θα συνέβαινε μετά από αυτό.

Με το τέλος του γάμου της, η ζωή που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή θα άλλαζε αναπόφευκτα ενώ παράλληλα η Λόπεζ ομολόγησε ότι φοβόταν ότι θα κριθεί αρνητικά από τον τύπο για μία ακόμα «αποτυχημένη» σχέση.

«Ήξερα τι σήμαινε να πω δυνατά αυτές τις φράσεις: σήμαινε το τέλος του γάμου μου. Το τελείωμα του νοικοκυριού μας. Το τελείωμα του ονείρου που είχα δουλέψει τόσο σκληρά για να το πραγματοποιήσω συλλογικά. Και σήμαινε πολλά περισσότερα από αυτό. Αυτό σήμαινε ότι για άλλη μια φορά έπρεπε να  συνηθίσω ότι θα κριθώ. Να συνηθίσω ότι θα γελοιοποιηθώ, θα τιμωρηθώ και θα με κοροϊδεύσουν. Ήμουν τόσο φοβισμένη που θα είχα μια ακόμα αποτυχία, που θα έμπαινα στο μικροσκόπιο από τον κόσμο και θα τους απογοήτευα όλους. . . για άλλη μια φορά», έγραψε ο Λόπεζ στο βιβλίο της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Μαρκ Άντονι

Η Τζένιφερ ανέφερε επίσης ότι ανησυχούσε ότι το διαζύγιο θα είχε κάποια επίδραση και στα παιδιά τους και δεν ήθελε ο Μαξ και η Εμ να βιώσουν κάτι αρνητικό λόγω της απόφασής της. «Αυτό το διαζύγιο δεν θα επηρέαζε μόνο τον Μαρκ και εμένα. Θα επηρέαζε και αυτές τις δύο όμορφες μικρές ψυχές που είχαμε φέρει στον κόσμο. Καταρρακώθηκα στη σκέψη ότι θα πλήγωνα τον Μαξ και την Εμ. Φοβόμουν ότι επρόκειτο να καταστρέψω τη ζωή τους, ότι κάποια μέρα θα με μισούσαν που δεν κατάφερα να κρατήσω αυτή την οικογένεια μαζί» έγραψε ο Λόπεζ.

«Αγωνίστηκα πολύ σκληρά για να παραδεχτώ το αναπόφευκτο. Δεν μπορούσα να παραδεχτώ ότι αυτός ο γάμος τελείωσε. Αλλά στο τέλος, η αλήθεια βρίσκει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια, ακόμα κι αν δεν το θέλεις.», συνέχισε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Λόπεζ παραδέχτηκε ότι ήδη γνώριζε ότι υπήρχαν προβλήματα στο γάμο της, αλλά επέλεξε να τα αγνοήσει σε μια προσπάθεια να κρατήσει την οικογένειά της μαζί. «Ήξερα ότι είχαμε προβλήματα, αλλά αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο, και προσπαθούσαμε, και ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να έχω μια οικογένεια – αυτή την οικογένεια. Οπότε, ήμουν πρόθυμη να αγνοήσω ό, τι δεν πήγαινε καλά, για το μεγαλύτερο καλό της διατήρησής του γάμου μου» αποκάλυψε η Jennifer.

Στο τέλος, μετά από 10 χρόνια γάμου, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι αποφάσισαν να χωρίσουν το 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ