Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είχαν αγοράσει πριν από έναν χρόνο την πολυτελή κατοικία για να στεγάσει την οικογένεια τους.

Ωστόσο, η υπέροχη έπαυλη πλέον πωλείται για να επισφραγιστούν έτσι οι φήμες που τους θέλουν να οδεύουν προς το διαζύγιο.

Νέο δημοσίευμα του TNZ αποκαλύπτει πως Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ήδη ζουν χωριστά και ότι έχουν προσλάβει μεσίτη για να πουλήσουν την κοινή τους έπαυλη

Το ζευγάρι είχε καταλήξει στην αγορά της πολυτελούς κατοικίας στο Beverly Hills, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού είχε δει τουλάχιστον 80 κατοικίες στην περιοχή.

Όπως αναφέρει πηγή στο TMZ, «οι μεσίτες έχουν ξεκινήσει να δείχνουν το σπίτι σε υποψήφιους αγοραστές εδώ και 2 εβδομάδες».

Η JLo, αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αναζητά νέο σπίτι, ενώ ο Άφλεκ έχει μετακομίσει σε σπίτι που νοικιάζει στην περιοχή του Brentwood, κοντά στην κατοικία της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 2022, μετά την επανένωσή τους το 2021.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας “Gigi”, και ενώ η Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον 2ο σύζυγό της, τον χορευτή Cris Judd. Αρραβωνιάστηκαν την ίδια χρονιά, αλλά χώρισαν το 2004 πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος ήταν η ασφυκτική πίεση που δέχονταν από τα media, ενδεχομένως ο ίδιος που τους οδηγεί ξανά στο χωρισμό.

Η επανένωσή τους ήταν το γεγονός της χρονιάς κι όλοι μιλούσαν για ένα κινηματογραφικό love story.

Σύντομα ξεκίνησαν δημοσιεύματα που επικεντρώνονταν σε κοινές τους φωτογραφίες, στις οποίες ο Μπεν Άφλεκ έδειχνε έως και δυστυχισμένος.

Ο διεθνής Τύπος επικεντρωνόταν στις φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, όπου έδειχνε δυστυχισμένος.

Οι ίδιοι προσπάθησαν να βάλουν τέλος στους ψιθύρους με το ντοκιμαντέρ This Is my now, στο οποίο το ζευγάρι μιλάει για τη σχέση τους.

Παρ’ όλα αυτά η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα προχώρησε στην ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής να αναφέρει: «Η τραγουδίστρια χρειάζεται περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της, την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους». Η ίδια η Λόπεζ δήλωσε: «Είμαι εντελώς συντετριμμένη και αισθάνομαι άσχημα που σας απογοήτευσα».

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο αληθινός λόγος της ακύρωσης της συναυλίας είναι η χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων που παρουσίασαν οι εμφανίσεις της. η είδηση τώρα για την πώληση της έπαυλης αλλάζει το σενάριο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ