Η Τζένιφερ Άνιστον υποδέχτηκε το 2023 και κοινοποίησε βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε με το beach look της. Το υγιές σώμα της ενθουσίασε το κοινό της και κέρδισε πολλές προβολές και σχόλια.

Η ηθοποιός ήταν λαμπερή και ξέγνοιαστή με φυσικό look και το βίντεό της τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της. Η Άνιστον βρέθηκε στο Μεξικό ενώ ανάμεσα στους φίλους της ήταν ο Τζίμι Κίμελ.

Η Τζένιφερ Ανιστον βίωσε την απώλεια του πατέρα της, Τζον Άνιστον λίγο πριν εκπνεύσει το 2022. Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 11 Νοεμβρίου, αλλά η Άνιστον μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του στις 14 Νοεμβρίου.

Τζένιφερ Άνιστον

Η ίδια απέτισε έναν φόρο τιμής στον πατέρα της μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες τους μέσα στα χρόνια και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε περιελάμβαναν πρόσφατες εικόνες και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζον Άνιστον να την αγκαλιάζει όταν ήταν μωρό.

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει μιλήσει δημόσια για τον θάνατο του πατέρα της μετά το αφιέρωμα, αλλά τα Χριστούγεννα αναμφίβολα έφεραν αναμνήσεις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ