Συγκλονίζει η Tαλία, η Μεξικανή ηθοποιός και τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στη χώρα μας μέσα από τη σειρά «Η Μαρία της Γειτονιάς», μιλώντας για την πολύχρονη μάχη της με τη νόσο του Lyme.  Η 48χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Galore, αναφέρθηκε στη νόσο του Lyme, με την οποία διαγνώστηκε πριν από 12 χρόνια: «Σχεδόν κανείς δε γνωρίζει ότι ξυπνάω κάθε πρωί με πόνο που απλώνεται σε όλο το σώμα μου».

Στην εξομολόγησή της, η Ταλία τόνισε ότι ο πόνος που αισθάνεται «κάθε ώρα και κάθε ημέρα» μπορεί να συγκριθεί με τον πόνο που μπορεί να αισθανθεί κανείς «όταν περάσει από επάνω του ένα λεωφορείο!». Όπως είναι αναμενόμενο, η ασθένεια έχει επηρεάσει τη ψυχολογία της ηθοποιού και τραγουδίστριας. «Είναι μία κατάσταση που επηρέαζει τη διάθεσή σου, το χαρακτήρα σου. Κάποιες ημέρες, νιώθω καλύτερα από άλλες και κάποιες φορές νιώθω απαίσια», ανέφερε.

 

‘Οσο για το «κλειδί» για να μπορεί να αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση, είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Η τραγουδίστρια που είναι παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Tommy Mottola και μητέρα δύο παιδιών, τονίζει: «Έχω μάθει να βάζω σε προτεραιότητα το μυαλό και μετά το σώμα. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνομαι. Κάθε πρωί πετάγομαι από το κρεβάτι μου και ξεκινάω τη ρουτίνα μου. Η πειθαρχία είναι ο καλύτερος μου φίλος, μαζί με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Διατηρώντας μία θετική στάση στη ζωή και έχοντας ευγνωμοσύνη, μπορώ να επιβιώνω!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ