Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα, πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα ο γνωστός ποινικολόγος να συλληφθεί και να οδηγηθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Ωστόσο, οι δικαστές έκριναν ότι δεν πρέπει να προφυλακιστεί και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα, τα οποία του απαγορεύουν να πλησιάσει τη σύζυγό του.

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Τρίτης, 18 Ιουνίου, σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το κουμπί πανικού, το οποίο εγκαταστάθηκε στο κινητό της τηλέφωνο, ώστε να μπορεί να στείλει αμέσως σήμα στα Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της ελληνικής αστυνομίας σε περίπτωση που νιώσει ότι απειλείται από τον Απόστολο Λύτρα.

Οι πρώτες πληροφορίες που μετέφεραν τα ελλαδικά μέσα, ανέφεραν ότι η ενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού εκ μέρους της υπήρξε λόγω του αιφνιδιασμού από επίσκεψη μιας γυναίκας στο σπίτι της που επιθυμούσε να παραλάβει ρούχα κι άλλα αντικείμενα του κ. Λύτρα. Περισσότερες λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν μετά, αποκάλυψαν ότι στο σπίτι που μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου έφτασε η πρώην σύζυγος τους Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μια της κόρη και συνεργάτη του ποινικολόγου.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους στην αυλή του σπιτιού της πάτησε το panic button, ενώ στη συνέχεια και λόγω του φόβου που ένιωσε είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κληθεί και το ΕΚΑΒ στο σημείο.

Ακολούθως, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση και στον Απόστολο Λύτρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης ισχυριζόμενη ότι της έχει στείλει απειλητικό μήνυμα παρά τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν υποβληθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ