Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 26/1, ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος και η Σίσσυ Χρηστίδου διαζύγιο ως προς τη ψυχολογία των παιδιών τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες και η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί σε εκείνον και τα παιδιά τους αλλά και στην δικαστική διαμάχη που είχαν για την οποία πρόσφατα βγήκαν οι αποφάσεις μετά τις μηνύσεις τους.

«Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο. Και εγώ βρέθηκα πρόσφατα σε αυτήν τη θέση, δεν ξέρω εκεί ποιος μπορεί να σε συμβουλέψει. Η αλήθεια βγαίνει πάντα προς τα έξω, ό,τι και να γίνει, όσο και να αδικηθείς, όσο πληγωτικό και εάν είναι. Οι ιστορίες που αφορούν ανθρώπους που αγαπήθηκες και που αγάπησες, οι οποίες οδηγούνται σε αυτόν τον δρόμο… Εμένα όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί ας πούμε έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στο τέλος όμως όλα συμπαντικά κάπως μπαίνουν στη θέση τους», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου

Τα λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιό του με την Σϊσσυ Χρηστίδου

Από πλευράς του, ο τραγουδιστής είπε:

«Είμαστε πλέον μια οικογένεια με τους Onirama. 23 χρόνια είναι περισσότερα από τη μισή ζωή μου. Είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Ήμασταν παιδιά και γίναμε άντρες. Υπάρχουν αδερφικές σχέσεις, έχουμε γίνει κουμπάροι, έχουμε περάσει εύκολα και δύσκολα. Πραγματικά είναι ένας ισχυρός δεσμός, πέρα από τον επαγγελματικό και τον φιλικό. Αυτή η μπάντα είναι ένας δεσμός αίματος» ανέφερε αρχικά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τότε τον ρώτησε: «Ξέρεις να κρατάς μια μπάντα αλλά ξέρεις και να παίρνεις και διαζύγια…» με τον Θοδωρή Μαραντίνη να απαντάει:

«Είναι δείγμα ευφυίας το να ξέρεις πότε κάτι πρέπει να τελειώσει. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα μπορεί να πρέπει να έχουν σταματήσει και νωρίτερα, θεωρώ ότι κατάλαβα όταν κάτι έπρεπε να τελειώσει όπως ήταν ο γάμος για το καλό είτε το δικό μου είτε της σχέσης είτε των παιδιών. Θεώρησα ότι έπρεπε να σταματήσει και σταμάτησε. Το ίδιο θα συμβεί αν έρθει και αυτή η στιγμή με την μπάντα.

Και μέσα στον γάμο επειδή ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε πολύ και σε περίεργα ωράρια, μπορεί να είχα τα παιδιά και μία ημέρα ή δύο ολόκληρες αν χρειαστεί. Ήταν κάτι που είχε στηθεί ας πούμε από την αρχή. Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ η Σίσσυ Χρηστίδου είχε εκπομπή το πρωί στον ANT1 και το απόγευμα στο ραδιόφωνο. Θέλει καλή διάθεση.

Από μόνα τους τα παιδιά το ζήτησαν μετά το διαζύγιο. Μας είπαν “Θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες την μαμά -ίσες μέρες τον μπαμπά”. Από μόνο του σου δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι και θα ήταν τρομερά εγωιστικό – και ένα λάθος που θα μετανιώναμε και οι δύο μας πολύ πικρά – αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε αυτό για οποιανδήποτε εγωισμό, στρατηγική ή πληγή. Δεν ξέρω αν μπορείς να τα προστατεύσεις πολύ παρά μόνο να μιλάς. Ιδίως τα δικά μας παιδιά που και οι δύο γονείς τους βρίσκονται σε μια προσωρινή δημοσιότητα. Δεν είμαστε η Madonna. Επειδή υπάρχει αυτό και πολλές φορές ο κόσμος, οι φίλοι, μια εφημερίδα, ένα κανάλι μπορεί να ασχοληθεί, είχαμε μιλήσει από νωρίς στα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ