Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν η Χριστίνα Μπόμπα την Τετάρτη.

Η μέλλουσα μανούλα μίλησε για την απόφαση της σχετικά με την εξωσωματική, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Μετά από την μετάδοση της συνέντευξης. η Χριστίνα Μπόμπα πήρε πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και γι’ αυτό έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την εν λόγω υποστηρικτική στάση τους.

Όπως έγραψε:

“Από την Τετάρτη το βράδυ που προβλήθηκε η συνέντευξη στην Ελεονώρα διαβάζω τα μηνύματα σας και δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Συγκίνηση για την αγάπη σας, δύναμη για την απόφαση μου να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό, χαρά για όσο κουράγιο ή ελπίδα μπορεί να σας έδωσα, συμπόνια για τις ιστορίες σας! Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι ό,τι και αν αντιμετωπίζουμε δεν είμαστε μόνοι. Για κάθε πρόβλημα που θα αναφέρεις, χιλιάδες εκεί έξω περνούν κάτι αντίστοιχο. Ξεπερνώντας τα ανόητα ταμπού και μιλώντας για ότι μας προβληματίζει ενωνόμαστε και προχωράμε. Σας αγαπώ πολύ και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να μοιραστώ την όποια ιστορία μου με τόσους δυνατούς ανθρώπους!”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ