Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από τρεις μήνες και ζουν ευτυχισμένες με τον γιο τους, καθώς βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Εκτός από τις νέες συνθήκες στη ζωή της λόγω του ερχομού του γιου της, η γνωστή παρουσιάστρια είχε πρόσφατα κι έναν τραυματισμό στο πόδι η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο και την ταλαιπώρησε αρκετά.

Το απόγευμα της Κυριακής, 12 Μαρτίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την μητρότητα μέσα από τον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από την ημέρα που είχε το ατύχημα στο πόδι της αλλά και την ανάρρωση μέχρι σήμερα ενώ αναφέρθηκε και στο πως βιώνει την μητρότητα.

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας… Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα.

Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα». 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια:

@konstantinaspyropoulou

Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας.. Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα. Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω..στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τις τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ και αντίστροφα 💪🏼

♬ Survivor – Destiny’s Child

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ