Η Ραφαέλα Καρά πέθανε μετά από μακροχρόνια μάχη με ασθένεια τη Δευτέρα σε ηλικία 78 ετών. Το φέρετρο με τη σορό της Ραφαέλα Καρά μεταφέρθηκε στο δημαρχείο της Ρώμης, όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Η νεκροφόρα κατέληξε στις έξι το απόγευμα στο δημαρχείο της Ρώμης Καπιτώλιο, όπου και θα εκτίθεται η σορός της Ραφαέλα Καρά σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Με τη δυναμική της παρουσία, την επιβλητική της φωνή και την σέξι παρουσία της για πολλούς ήταν αυτή που βοηθούσε τις γυναίκες να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό τους.

Οι Ιταλοί σήμερα αποχαιρετούν την διάσημη superstar η οποία σημάδεψε τον χώρο του θεάματος με την παρουσία της, όχι μόνο στην πατρίδα της αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο με το ιδιαίτερο εκτόπισμα της.

Κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της βασίλισσας της ιταλικής τηλεόρασης. Η αγάπη του κοινού προς το πρόσωπο της δεν περιορίστηκε μόνο στην πατρίδα της καθώς ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ισπανία, αλλά και σε όλη την Λατινική Αμερική, ενώ ηχογράφησε πολλά τραγούδια της και στα ισπανικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ