Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «The Howard Stern Show» και μίλησε ανοιχτά για θέματα που αφορούν την εμφάνισή της, αλλά και την ηλικία. Η διάσημη ηθοποιός αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία πρότυπα και συχνά ξεχωρίζει τόσο για τις επιλογές της στο styling, την ομορφιά και το wellness. 

Μέχρι και σήμερα η ίδια έχει επιλέξει να μη κάνει κάποια σημαντική παρέμβαση στο πρόσωπό της. Όταν ρωτήθηκε αρχικά αν θεωρεί πως είναι όμορφη, η Πάρκερ δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Θεωρώ πως είμαι ευπαρουσίαστη. Όμως δεν θα κάτσω να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Νομίζω ότι είμαι μια χαρά». Αναπόφευκτα η συζήτηση στάθηκε και στις πλαστικές επεμβάσεις, το botox και το face lift, τα οποία προτιμούνται όλο και περισσότερο από σύγχρονες γυναίκες. Εκείνη όμως δηλώνει πως δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει κάποια επέμβαση, ενώ πλέον «ρωτάω τον κόσμο εάν είναι πολύ αργά (να κάνω κάποια επέμβαση). Και η απάντηση που παίρνω είναι: ‘Με τις πλαστικές όχι μόνο φαίνεσαι πιο ξεκούραστη, αλλά γίνεσαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος’».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ