Η Σακίρα εθεάθη να κλαίει σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη, καθώς βρίσκεται στην πόλη με τους γιους της αφού εμφανίστηκε στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε με δάκρυα αστα μάτια καθώς ψώνιζε και μιλούσε με μια άγνωστη γυναίκα, ενώ η Κολομβιανή super star βρισκόταν στην Times Square με τον Σάσα και τον Μίλαν. Μάλιστα, προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες με το καπέλο της.

Μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα εξωτερίκευσε τα συναισθήματά της και πόσο επηρεάστηκε τον τελευταίο χρόνο. Μιλώντας για την επιτυχία του single της “Bzrp Music Sessions, Vol. 53” με τον Fallon, η τραγουδίστρια μοιράστηκε πόσο υγιής ήταν η εμπειρία του να γράφει για τα συναισθήματά της.

«Το θέμα με αυτό το τραγούδι είναι ότι έχει γίνει ύμνος για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και η δημιουργία αυτού του τραγουδιού ήταν τόσο σημαντική για μένα», είπε. «Αφού βγάλαμε αυτό το τραγούδι, ένιωσα πραγματικά ότι δεν έχω καν θαυμαστές εκεί έξω. Έχω μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει τα ίδια πράγματα που έχω περάσει κι εγώ, που σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ, που νιώθουν όπως νιώθω εγώ, που έπρεπε να ανεχτούν τόσες βλακείες όπως έπρεπε να ανεχτώ εγώ», τόνισε η Σακίρα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ