Συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ -α- τετ” παραχώρησε η Ροντίκα και ο Μάριος Κάρογιαν.

Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για όλα, για την καριέρα, την πολιτική, την οικογένεια, την προσωπική του ζωή, ενώ έκαναν και αποκαλύψεις.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δε, ήταν η απάντηση της Ροντίκα στην ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του συζύγου της με την Χριστιάνα Αριστοτέλους που είχε γίνει θέμα συζήτησης πριν από αρκετά χρόνια.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και πως αν και στην αρχή γελούσαν με τα δημοσιεύματα, στην συνέχεια, άρχισε να γίνεται ανυπόφορο.

“Με την Χριστιάνα Αριστοτέλους ήμουν σίγουρη, γιατί εγώ τη γνώρισα προσωπικά πρώτη. Την ήξερα, μιλούσαμε κάποιες φορές, και τότε όταν όλα αυτά ήταν τόσο έντονα, ήταν η γιορτή του περιοδικού ‘Μan’, και εγώ πήγα και της είπα ‘Έλα Χριστιάνα να σας γνωρίσω με τον Μάριο. Όλοι μιλούν για εμάς και εσύ δεν τον γνωρίζεις’. Ήξερα ότι δεν τον γνώριζε προσωπικά. Στην αρχή γελούσαμε. Αλλά μετά όταν άρχισε να ενοχλεί την οικογένεια και τους φίλους μας, σίγουρα τότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι, να πούμε κάτι… Αλλά από την άλλη πλευρά αφού όλοι έχουμε κινητά τηλέφωνα και έλεγαν ότι τους είδαν μαζί σε ξενοδοχείο γιατί δεν έβγαλε κανένας καμία φωτογραφία με το κινητό και να αποδείξουν τα γεγονότα;”

Δείτε όσα είπε στο 47:35:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ