Η Rihanna είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος καθώς το Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα του, καθώς η περιουσία της αγγίζει τα 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και εμπορικές pop stars, ενώ εκτός από το τραγούδι, η RiRi έχει ακόμα μια πηγή εσόδων που αυξάνει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, η εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty της έχει χαρίσει 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η συνολική αξία του brand είναι στα 2.8 δις

Η εν λόγω εταιρεία ιδρύθηκε το 2017 και η Rihanna έχει στην κατοχή της το 50% ενώ το υπόλοιπο ανήκει στη συνιδρύτρια εταιρία LVMH. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στον χώρο των εσωρούχων, με την εταιρεία Savage x Fenty, με την αξία της να εκτιμάται στα 270 εκατομμύρια δολάρια.

Στην 33χρονη ανήκει το 50% της εταιρείας καλλυντικών που ίδρυσε το 2017 με την LVMH, η οποία κατέχει το άλλο 50%. Η υπόλοιπη περιουσία της Rihanna προέρχεται από το μερίδιό της στην εταιρεία εσωρούχων Savage x Fenty- η αξία της οποίας εκτιμάται 270 εκατομμύρια δολάρια- και από τα εισοδήματά της από την καριέρα της στη μουσική.

Αν και έχει να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά από το 2016, oι καταθέσεις της αυξάνονται εντυπωσιακά και πλέον η ίδια φιγουράρει στο club των δισεκατομμυριούχων, ενώ μάλιστα κατέχει τη δεύτερη θέση της λίστας μετά την Oprah Winfrey, στις πλουσιότερες γυναίκες της showbiz.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ